Anunturi vanzari produse agroalimentare
agrofitotehniaapiculturaarbusti fructiferiaviculturafloriculturalegumiculturamoluscoculturapisciculturaplante ornamentalepomiculturasericiculturasilviculturaviticulturazootehniaproduse traditionale

Viziunea Targul Agricultorilor

Targul Agricultorilor
Viziunea Targul Agricultorilor

Piata agroalimentara este intr-o continua dezvoltare, iar pe zi ce trece tot mai multi producatori agricoli cauta sa isi prezinte intr-o maniera cat mai atragatoare si mai convingatoare produsele pe care le comercializeaza. De asemenea, cumparatorii sunt din ce in ce mai informati si exigenti in alegerea produselor pe care le achizitioneaza. Produsele traditionale ale micilor producatori au inceput sa fie cautate din ce mai mult de o categorie din ce in ca mai mare.

Pornind de la acesta realitate, promotorul site-ului, SC PANCARPATICA INVEST SRL, a dezvoltat permanent o stransa legatura intre cumparator si vanzator oferind in acest sens suportul de apreciere si incredere in comercializarea si achizitionarea produselor in sistem online.

Suportul Unitatilor Administrativ Teritoriale din Romania pentru promovarea si sustinerea comerciantilor, a fotografiilor produselor comercializate si a recenziilor din partea cumparatorilor creaza un climat comercial de incredere reciproca, ce are ca rezultat satisfacerea dorintelor cumparatorilor si dezvoltarea economica a micilor producatori.

Platforma Targul Agricultorilor ofera o gama foarte variata de produse spre comercializare, usor de gestionat, cu cautari rafinate la peste 5500 de specii de plante, animale si produse.

Sustinem cu fermitate dezvoltarea unui comert echitabil si in acest sens cautam permanent metode de informare si promovare cat mai corecte asupra produselor comercializate.

Multe salutari,
Echipa Pancarpatica

Foto

Viziunea Targul Agricultorilor

Vizualizari: 2581 - Data: 03-11-2016 15:50:01